Δηλώσεις στην ΕΡΤ3 από τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης από τους κυρίους Τσαρίδη και Καζάκο και τον υπεύθυνο κύριο Ρωμιόπουλο για τη λειτουργία του εργαστηρίου Μοριακής Βιολογίας.

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης Χ. Τσεβεκίδης για την άυλη συνταγογράφηση και ποια η διαδικασία μιλάει στο τοπικό κανάλι flashtv δίνει διευκρινήσεις.

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης κύριος Χ.Τσεβεκίδης σε τοπικό ιστότοπο https://kozan.gr/, για το πως θα αντιμετωπιστεί η κατάσταση προς τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται με την επιδημία του Ιού και πως θα γίνουμε χρήσιμοι σε όλους.

Απαντήσεις σε ερωτήματα προς όλους τους συμπολίτες μας, τι κάνουμε όταν εμφανίσουμε τα συμπτώματα από τον νέο Κορωνοϊό Covid -19, έδωσε σε τοπικό ιστότοπο https://kozan.gr/, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης κύριος Χ.Τσεβεκίδης.

ΕΟΔΥ, Μένουμε Σπίτι, Τι πρέπει να κάνουμε για να καθυστερήσουμε τη διασπορά του Κορωνοϊού

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος κάνει έκκληση προς τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους και να μην επισκέπτονται νοσοκομεία και ιατρεία όταν δεν παρουσιάζουν σοβαρά συμπτώματα (δύσπνοια, υψηλό πυρετό).

Ο ΠΙΣ προς τους πολίτες

ΕΟΔΥ, Οι δύο επόμενοι μήνες είναι κρίσιμοι. Ας είμαστε όλοι προσεκτικοί!

ΕΟΔΥ, Νέος Kορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε, ενημερωνόμαστε. Απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα.

Στο τοπικό ειδησεογραφικο κανάλι, ιστότοπο https://www.kozani.tv, μίλησε ο Παθολόγος – Λοιμωξιολόγος κύριος Ρωμιόπουλος Ιορδάνης μας ενημερώνει για τον νέο Κορωνοϊό Covid – 19.

Στο τοπικό ειδησεογραφικο κανάλι, ιστότοπο https://www.kozani.tv μίλησε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης κύριος Χ. Τσεβεκίδης, δίνοντας οδηγίες ως προς τον περιορισμό των μετακινήσεων από τους πολίτες και ετην τήρηση κανόνων στα ιδιωτικά ιατρεία.

Στο τοπικό κανάλι West channel μίλησε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης κύριος Χ.Τσεβεκίδης, για την απόφαση ακύρωσης τον καρναβαλικών εκδηλώσεων λόγω του Κορωνοϊόυ,διότι πρώτα πρέπει να προτάσσουμε την ανθρωπινή ζωή και μετά την διασκέδαση μας.

Στο τοπικό ειδησεογραφικο κανάλι, ιστότοπο https://www.kozani.tv, μίλησε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης κύριος Χ.Τσεβεκίδης για τις εξελίξεις του Κορωνοϊόυ για την κατάσταση των ιατρικών δόμων και του ιατρικού προσωπικού μέχρι στιγμής.