ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του Ν. 1076/80, όπως τροποποιήθηκε με το Ν.1425/84 και της Νέας Νομοθεσίας και συγκεκριμένα του  Ν.4512/2018 και κατόπιν συνεννοήσεως με τον Π.Ι.Σ.

 ΚΑΛΟΥΜΕ

Τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης, σε εκλογές που θα διενεργηθούν στα γραφεία του Συλλόγου, Ξεν. Τριανταφυλλίδη 19 στην Κοζάνη, την Κυριακή  21/10/2018 από τις 10:00 έως 19:00 για την εκλογή:

  1. Έντεκα (11) Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.
  2. Έξι (6) Εκπροσώπων του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης για τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.
  3. Τριών (3)  Τακτικών και τριών (3) Αναπληρωματικών Μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής.
  4. Προέδρου του Πειθαρχικού Συμβουλίου και έξι (6) Τακτικών Μελών Αντιπροέδρου του Πειθαρχικού Συμβουλίου και έξι (6) Αναπληρωματικών Μελών.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

 

  • Οι εκλογές σύμφωνα με το Νόμο 1425/84 θα γίνουν με το σύστημα της απλής αναλογικής.
  • Η προτίμηση του ψηφοφόρου θα εκφράζεται με σταυρό δίπλα στο όνομα του υποψήφιου.
  • Ο κάθε εκλογέας μπορεί να βάλει κατά ανώτατο όριο τόσους σταυρούς προτίμησης όσος είναι και ο αριθμός των εκλεγομένων για το κάθε αξίωμα (11 Διοικητικό Συμβούλιο, 6 Πανελλήνιο, 6+6 Πειθαρχικό, 3+3 Εξελεγκτική).
  • Όλοι οι υποψήφιοι για να εκλεγούν χρειάζονται σταυρό προτίμησης.
  • Δεν χρειάζεται σταυρό προτίμησης μόνο ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου (Σαραφίδης Πέτρος και Λαζαρίδης Παύλος).
  • Οι γιατροί κατά την προσέλευση για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή ταυτότητα του Συλλόγου ή κάθε άλλο επίσημο αποδεικτικό στοιχείο (π.χ. διαβατήριο, δίπλωμα οδηγήσεως) για να μπορεί να γίνεται ο σχετικός έλεγχος από την Εφορευτική Επιτροπή.

Ο Πρόεδρος                                      Ο Γραμματέας

Χαράλαμπος Τσεβεκίδης                Ελευθέριος Τσαρίδης