Συμμετοχή του Πρόεδρου κύριο Χάρη Τσεβεκίδη στην συνέντευξη τύπου της Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για τον Νέο Κορωνοϊό Covid-19, οπού απάντησε σε ερωτήματα δημοσιαγράφων, επίσης ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Χ. Τσεβεκίδης, και η ιδιώτης γιατρός Τ. Τσαπόγα, καθώς κι άλλοι γιατροί της Κοζάνης έθεσαν τους εαυτούς τους  στη διάθεση της διοίκησης του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης για την λειτουργιά της ΜΕΘ.

Η συνέντευξη τύπου ξεκινάει από το 25:00  με θέμα τις εξελίξεις σχετικά με τον κορωνοϊό απαντήσεις δίνουν  ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Κασαπίδης Γιώργος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Τοπαλίδης Ηλίας, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης Τσεβεκίδης Χαράλαμπος, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχος Κεραμάς θεόδωρος, ο Γενικός Διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας Γκοβεδάρος Χαρίσιος και ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Ασλανίδης Πρόδρομος.

Απαντήσεις από τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Χ. Τσεβεκίδης στο εξής λεπτό από το βίντεο που ακολουθεί :  51:50 έως 59:02 & 1:12:58 έως 1:22:40