Καζάνη 23/1/2018

Αρ.Πρωτ.51

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Προσκαλούνται οι Γενικοί Ιατροί, Παθολόγοι, Παιδίατροι στα γραφεία του Ι.Σ.Κ. (Ξεν Τριανταφυλίδη 19, Κοζάνη) την Πέμπτη 25/1/2018 και ώρα 15:00 σε συνάντηση με θέμα ”Σύναψη συμβάσεων για Οικογενειακούς Ιατρούς με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ”

Οι προβληματισμοί μας είναι πολλοί. Η έλλειψη συλλογικής συνείδησης, η καχυποψία και ο ατομικισμός μας οδήγησαν στα σημερινά τραγικά αδιέξοδα.  Αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα της κατάστασης, είναι καιρός να επικοινωνήσουμε επιτέλους μεταξύ μας, να ανταλλάξουμε απόψεις και να συνδιαμορφώσουμε κοινές θέσεις,.

Προσπαθώντας να λύσουμε  προβλήματα, οφείλουμε πρωταρχικά να βλέπουμε ουσιαστικά ”το όλον” της σημερινής πραγματικότητας και αξιοποιώντας όλα τα παραδείγματα «καλής πρακτικής» από διάφορα διεθνή μοντέλα ή εμπειρίες από την διαχείριση παρόμοιων ζητημάτων. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε καλές υπηρεσίες με τρόπο διαφανή και δίκαιο σεβόμενοι τον ασθενή και διαφυλάττοντας την αξιοπρέπεια του λειτουργήματος μας

Ως Σύλλογος έχουμε μία πρόταση ως βάση συζήτησης, περιμένουμε μια γόνιμη και εποικοδομητική συνάντηση – συνεργασία μαζί σας ώστε να καταλήξουμε στη τελική θέση μας.

 

Η συμμετοχή όλων κρίνεται απαραίτητη.

 

 

Ο Πρόεδρος

Χαράλαμπος Τσεβεκίδης